Winter Wonderland of Kerstival

Genieten van een spectaculair Winter Wonderland of Kerstival? Stel zelf uw feest samen uit de onderstaande bouwstenen en wij zorgen ervoor dat u heerlijk kunt genieten.

Ontvangst

Uw gasten worden verwelkomd met Glühwein en warme chocomelk in een waar Winter Wonderland met sfeervolle live muziek.

Novalis Vught, theaterwerkplaats

Locatie

Wij komen graag naar u toe, of komt u liever bij ons?  Sinds kort beschikken wij over een eigen evenementenlocatie voor Maatschappelijk & Sociaal Betrokken Evenementen.

Novalis Vught
Op deze bijzondere evenementenlocatie kunt u genieten van een Maatschappelijk & Sociaal Betrokken Winter Wonderland of Kerstfeest. Novalis werkt met bijzondere mensen. In de theaterwerkplaats kunnen mensen met een verstandelijke beperking hun talent ontwikkelen én inzetten. Lees meer...


entertainment, Peter Derksen

Wintertainment

Beleef samen met uw collega’s een geweldige en interactieve avond! Zing uit volle borst mee met alle hits of (kerst)klassiekers.

Van een Sing Along met onze Winter Wonderland band tot een diner op de schaatsbaan muzikaal begeleid door een lieftallige zangeres met instrumentalisten. Wij bieden het wintertainment wat het beste bij uw evenement past. Enkele voorbeelden:

Winter Wonderland Band

Trio Meike van der Veer

Sing Along met onze band

Kerstconcert Pétinot

DJ met instrumentalisten

Tafel Goochelaar

catering, proost

Catering

Komt u uw feest vieren in de ochtend, middag of avond? Wij verwennen u en uw gasten graag met thema gerichte heerlijkheden. Van ontbijt/brunch tot borrel en diner.

Bij het Kerstival is het ook mogelijk om het eten te laten verzorgen door Foodtrucks.

Cadeau- / kerstmarkt

Uw werknemers kunnen met verkregen Kerstival munten hun eigen kerstpakket samenstellen bij de verschillende kraampjes van de Cadeau- of Kerstmarkt. Zo wordt het uitdelen van bijvoorbeeld kerstpakketten een uniek en sfeervol evenement. De samenstelling van de markt is slim afgestemd op de wensen van uw gasten.

winter wonderland, kerstfeest

Schaatsbaan / schaatsshow

Schaatsen kan altijd én overal met onze prachtige schaatsbaan. Trekt u de schaatsen aan of geniet u liever van een betoverende schaatsshow?

Meer weten over onze 365 dagen schaatsbaan: www.iceevents365.nl.

Team Event: Mannequin Video

Teambuilding & videoclip maken inéén!
Breng het enthousiasme en de betrokkenheid van uw team in beeld. Of zorg dat uw kerst-/nieuwjaarswens opvalt tussen alle andere wensen. Maak een Mannequin Video tijdens het winter- of kerstfeest.

Dit is een persoonlijke videoclip, waarin uw medewerkers de hoofdrollen spelen zonder te bewegen. Zij staan als wassen beelden stil in een dynamische setting. Maar knipper niet met je ogen... 

Telefoon         // +31 (0)6 - 2345 8726

E-mail             // info@excitementevents.nl

Bezoekadres // De Ketting 10A, 5261 LJ Vught