Teambuilding & Videoclip inéén

Jazeker, communiceren met een persoonlijke tekst

Playbackend door uw bedrijf lopen? Leuk!
Maar wij gaan een stapje verder: uw team gaat het nummer zelf inzingen!

Breng uw team dichter bij elkaar, heb de grootste lol en maak een verrassende videoclip. Dat is leuk voor uzelf én voor iedereen die de clip ziet.

Omdat u het zelf inzingt, kunt u een persoonlijke tekst gebruiken. Geweldige promotie voor uw bedrijf!

Wat levert deze teambuilding op?

Met de opnames en de voorbereidingen van een lipdub bereikt u:

  • Plezier
  • Promotie
  • Teamspirit

Met het filmpje versterkt u de identiteit en de uitstraling van uw team en uw bedrijf.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op +31 (0)2 42 60 02 34 of mail naar info@excitementevents.nl

Geweldige dag met een blijvende herinnering

Super professionele aanpak. Erg genoten van onze samenwerking met ons teambuilding event "De Gezongen Lipdub". Echt een aanrader om je team nader tot elkaar te krijgen. Wij kijken met z'n allen terug op een geweldige dag met een blijvende herinnering

Nicole de Kleijn, Coördinator
Gemeente Uden

Hier zal nog jaren over gepraat worden

Bedankt voor de Lipdub, hij is erg mooi geworden. Ik moet er nog steeds om lachen. Dit filmpje kunnen we nog jaren van genieten het was een geslaagde PV activiteit waar nog jaren over gepraat zal worden.

Ronald van Dijken, team coördinator
Dorcas, Hulp & Ontwikkeling Andijk

Wat is een Gezongen Lipdub?

Een Lipdub is een videoclip waarbij iedereen playbackend door het bedrijf loopt. Eén camera neemt alles in één take op.

Bij een Gezongen Lipdub heeft de teambuilding echter nog meer effect doordat uw team het liedje zelf opneemt in een professionele studio. U kunt kiezen voor de originele tekst van een liedje of een eigen tekst op een nummer maken. Deze nieuwe tekst kan dan slaan op de filosofie, speerpunten, visie of uitstraling van het bedrijf. Tijdens de beeldopnames, playbackt uw team dus de eigen stemmen. Alles draait om goede samenwerking en de juiste timing.

Persoonlijke tekst

Doordat uw team het liedje zelf opneemt in een professionele studio, heeft de teambuilding nog meer effect. U kunt kiezen voor de originele tekst van een liedje of een eigen tekst op een nummer maken. Deze nieuwe tekst kan dan slaan op de filosofie, speerpunten, visie of uitstraling van het bedrijf. Tijdens de beeldopname, playbackt uw team dus de eigen stemmen. Alles draait om goede voorbereiding en de juiste timing.

Opnamedag

Na de repetities omkleden en gezamenlijk de doorloop oefenen voor de beeldopnames. Nog een laatste generale en dan the final countdown!

Vanaf de voorbereiding tot en met de opname: alles valt of staat met goede samenwerking. De opnames laten niet alleen het bedrijf zien, maar ook het team dat erachter zit! Lukt het niet in de eerste poging, dan is er nog een herkansing mogelijk.
Diezelfde dag nog kijken we samen naar de première van de beeldopnames van uw eigen Gezongen Lipdub. Eerst de rollen bepalen en inzingen tijdens een professionele zangworkshop. Daarna neemt u in groepen de zang op in onze mobiele geluidsstudio.

Geïnteresseerd in uw eigen Gezongen Lipdub?

Graag brengen we tijdens een persoonlijk gesprek de doelen en wensen van uw bedrijf in kaart. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem nu contact op en maak een afspraak voor een gratis kennismakings- en adviesgesprek.

Gratis Offerte