We are the Champions!

Een Videoclip Battle brengt verborgen talenten naar boven, dingen die je nog niet wist van je collega's. Wie is er creatief of juist muzikaal? Wie neemt de regie op zich? Onverwacht worden de spraakzamen stil en de stillen spraakzaam. Leer elkaar op een unieke manier kennen!

Stel zelf je teams samen voor het beste teambuildings resultaat.

Met de Videoclip Battle bereik je:

  • Vergroting betrokkenheid bij het bedrijf
  • Trots & verbinding
  • Vergroting saamhorigheid door doelgerichtheid - samen gaan voor één doel
  • Versterking onderling begrip en respect
  • Enthousiasme & energie

Met het filmpje bereik je:

  • Imago versterking
  • Naamsbekendheid
  • Blijvende herinnering

Wilt u kennismaken of heeft u vragen?

Bel ons op +31 (0)24 2600234 of mail naar info@excitementevents.nl

Mooi team event, eindresultaat was erg leuk!

Hutten kijkt terug op een mooi mini team event dankzij Petra en haar team van Excitement Events. Ze hebben er voor gezorgd dat alles volgens een strak tijdschema goed verliep. De ontvangst en begeleiding was professioneel (mooie bedrijfskleding!) en ook het eindresultaat was erg leuk!

Natasja Dijkmans

Directeur party-en locatiecatering

-

Strijd samen voor het beste resultaat!

Strijd met verschillende teams tegen elkaar voor de beste videoclip op hetzelfde liedje! Welk team is het meest innovatief, origineel en heeft de beste team spirit. Het wordt allemaal beoordeeld door de vakjury. Maar niemand gaat met lege handen naar huis want het eindresultaat van alle groepen wordt professioneel door onze camera's in een videoclip vastgelegd.

Welke talenten zitten verborgen in elk team en hoe worden deze optimaal benut voor een bijzondere choreografie? Welk team brengt het er het beste vanaf?

Kies je eigen decor!

De Videoclip Battle bestrijkt tussen een halve dag en een hele dag afhankelijk van de wensen betreffende het playbacken of zelf inzingen.

Voor de battle zijn de locaties oneindig: in het bedrijfspand, in een pretpark, in een oude fabriek, een evenementenlocatie of een theater. Kies je eigen decor!

TIP: combineer deze teambuilding met een feestavond!
Voor het ultieme saamhorigheidsgevoel, succes gegarandeerd.


Zelf inzingen? Een eigen tekst?

Alles is mogelijk met de Videoclip battle. Naast het bedenken en uitvoeren van de choreografie kan hierbij ook het zangtalent van de deelnemers worden aangesproken door de clip zelf in te zingen in onze mobiele studio. En willen jullie een eigen tekst schrijven op een liedje, dan is uiteraard ook een optie. De geluidsopnames vinden plaats in onze mobiele studio. Wij helpen je om de puntjes op de i te zetten.

Jullie eigen tekst kan dan slaan op de filosofie, speerpunten, visie of uitstraling van het bedrijf. Tijdens de beeldopname, playbacken jullie op je eigen stemmen want dansen en live zingen tegelijk is zelfs voor professionals een grote uitdaging.
Alles draait om goede voorbereiding en de juiste timing.

Opnamedag

Vanaf de voorbereiding tot en met de opname: alles valt of staat met goede voorbereiding én samenwerking.

Eerst worden de teams ingedeeld en de bedoeling van de teambuilding uitgelegd. Samen luisteren we naar het liedje waarop de choreografie gemaakt gaat worden. Daarna gaan de teams uiteen, want het eindresultaat moet natuurlijk geheim blijven.

De teams bepalen onderling wat de choreografie gaat worden, hiervoor is het belangrijk je af te vragen welk verhaal je als team wilt vertellen? De rollen worden bedacht en bepaald en het team gaat samen aan de slag om er een mooi geheel van te maken.

Hoe gaan de teams te werk? Wie neemt de regie op zich? Wie weet er iets van dans of toneel? En wie durft de hoofdrollen in te nemen? Niets moet, alles mag, zolang het met respect voor elkaar gebeurd en iedereen een duidelijke rol heeft binnen de videoclip.

Na de repetities omkleden en per groep een generale doorloop doen voor de videoclip opnames.

Jurering

Dan pas komen de teams weer bij elkaar, en daar is ook de jury! Zij beoordelen welk team het hoogste scoort, maar niet alleen op het eindresultaat maar ook op het gebied van samenwerking en originaliteit.

Eindresultaat

Het eindresultaat is een videoclip waardoor jullie de dag nog vaak kunnen herbeleven. Deel je filmpje op social media en de likeability van het bedrijf zal zeker toenemen!

Maak een afspraak!

Het concept is kant en klaar en kan gelijk worden ingezet! Alleen hangt de precieze invulling af van het aantal personen en uw wensen. Maak daarom een afspraak zodat we een offerte op maak kunnen maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent voor uw situatie!

Maak een afspraak!