Een voorproefje


Het voortraject

Wil je volledig ontzorgd worden? Wij nemen het werk graag uit handen, zodat ook jij optimaal en stressvrij kunt genieten van het evenement.

Digitale uitnodiging
voor de ouders

Een digitale uitnodiging voor de ouders licht alvast een tipje van de sluier op van het verhaal van de voorstelling. Tevens verwijst de uitnodiging naar de speciale bedrijfspagina op de Sinterklaas website. Daar melden de ouder hun kinderen aan, kiezen zij één of meerdere cadeau's en is plaats voor het schrijven van een verhaaltje in het grote boek.


Sinterklaas aanmeldingswebsite

* Aanmelden kinderen
* Cadeau's selecteren
* Verhaaltje schrijven in het grote boek


Persoonlijke uitnodiging
voor de kinderen


Cadeauservice

De cadeau's worden ingepakt, bestickerd en enkele dagen voor het evenement bezorgd op de feestlocatie.

Daar worden de cadeau's door ons team per groepje kinderen (op achternaam) gesorteerd en in jute zakken gestopt voor een optimaal verloop van het uitdelen van de cadeau's.


Prijzen

Voortraject
€ 350,- éénmalig

Uitnodigingen kinderen
in de vorm van dubbele ansichtkaarten
€ 2,27 per stuk

Cadeauprijzen naar keuze
€ 5,- tot € ....


Onze prijzen zijn excl. btwBoek nu

Elk jaar 'n nieuwe show

Wij verzorgen complete sinterklaasochtenden/ middagen met als hoogtepunt een 40-minuten durende interactieve Sinterklaasshow, interessant voor zowel jong áls oud. We produceren elk jaar een nieuwe voorstelling.

Ontvangst

Bij binnenkomst krijgen alle kinderen een herkenbare fleurige sticker. De verschillende stickers zorgen voor een soepel verloop bij het uitdelen van de cadeautjes.


"iPiet slaat door!"

De voorstelling

In “I-Piet Slaat Door” spelen I-Piet, Pietelientje & natuurlijk Sinterklaas de hoofdrol. Eventueel aangevuld met 4 danspieten. I-Piet heeft in Amerika alles geleerd over het optimaal inzetten van internet voor het Sinterklaasfeest.

Hij is zó enthousiast dat hij al het geleerde wil delen met Sinterklaas en de Pieten. Alles kan namelijk veel slimmer & makkelijker. Stel je eens voor: verlanglijstjes & tekeningen mailen via een app en via de smartphone horen of de kinderen lief zijn geweest.

En zo heeft I-Piet nog veel meer digitale oplossingen in petto om het leven van Sinterklaas en de Pieten makkelijker te maken. Maar dan hoeft Sinterklaas in deze digitale wereld helemaal niet meer naar Nederland te komen...? Of toch wel?

Deze multimediale show zorgt voor opschudding bij Sinterklaas & zijn Pieten, én bij de kinderen. Is het wel zo slim om alles digitaal te willen doen?

Een spannend verhaal, speciaal voor de show geschreven liedjes, traditionele Sinterklaas hits en veel interactie met de kinderen vormen de rode draad in deze show.


Meet & Greet met Sint & Piet

Onze bijzonder betrokken en actieve Sinterklaas en zijn Pieten nemen uitgebreid de tijd om een aantal kinderen op het podium te halen & op de foto te gaan met alle kinderen.


Uitdelen cadeautjes

De Pieten delen per groepje de cadeautjes uit aan de kinderen in de zaal.


De cast

Sinterklaas
I-Piet
Pietelientje
Inpakpiet


Techniek/decor

Professioneel geluid
Decor passend bij de voorstelling
Sfeervolle podiumverlichting
Lasers, beamer & beeldscherm


Vanaf prijzen

(tot 250 gasten)

Sinterklaasochtend/middag (2 uur)
incl. special effects
€ 2.397,-

4 danspieten incl. choreografieën
€ 597,-

Techniek & Decor (afh. van de locatie)
€ 997,-

Podium 8 x 6 meter
€ 497,-

DJ Piet & 2 extra Pieten tijdens ontvangst
€ 597,-


Onze prijzen zijn excl. btw


Boek nu!


Natraject

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Hoe leuk is het om samen terug te blikken op een bijzondere Sinterklaasmiddag? Kort erna of jaren later, een mooie dag om samen beleefd te hebben.

* Fotoreportage

* Videofilm


“Succesvolle en professionele shows!”
Nutricia Cuijk 2015 én 2016

2015: "Dit jaar hebben wij bij Nutricia Cuijk voor het eerst samengewerkt met Excitement Events voor de organisatie van ons jaarlijkse Sinterklaasfeest. We hebben kennis gemaakt met directrice Petra Donkers en haar partner Paul: beiden een prettige persoonlijkheid, professioneel, ambitieus en betrouwbaar. Excitement Events heeft voor ons zowel de show als het voortraject volledig verzorgd, van uitnodigingen ontwerpen tot en met de inkoop van de kado’s."


"De productie was een succesvolle, professionele show waarbij ca. 120 kinderen van begin tot het einde geboeid bleven."

"We kijken terug op een zeer geslaagd event en we zullen wanneer de gelegenheid zich weer voordoet Excitement Events weten te vinden!"

2016: "Ook dit jaar weer genoten van een geweldige Sinterklaasshow. Bij Nutricia ben ik één van de kartrekkers op het gebied van digitalisering. Hierdoor word ik er regelmatig van verdacht achter het idee van de show te zitten. Leuk hoor!"

Constance Meijer - Nutricia
Management Assistant to Factory Director & Plant Leadership Team


Sinterklaas 2017

Dit jaar komt Sinterklaas aan op zaterdag 18 november.

De Sinterklaasshow is te boeken op ALLE dagen van 18 november t/m 5 december, zowel voor de ochtend als de middag. Op eenzelfde locatie is het mogelijk om 3 shows achter elkaar te boeken.

De meest geliefde data zijn:
zaterdag 18 november
zondag 19 november
woensdag 22 november
vrijdag 24 november
zaterdag 25 november
zondag 26 november
woensdag 28 november
vrijdag 30 november
zaterdag 2 december
zondag 3 december

Boek snel, want VOL = VOL.

Direct boeken


Op iedere gewenste locatie

De Sinterklaasshows zijn te boeken op iedere gewenste evenementenlocatie &
in eigen bedrijfspand.

TIP:
De volgende locatiepartners ontvangen u graag:
"EventCenter Culemborg"
"Markant Uden"
"Schouwburg Cuijk"
"Evenemtenhal Venray"
"Landgoed Rhederoord"


Optie plaatsen?