Petra Donkers

"My fair Lady"

"Al jong was muziek mijn lust en mijn leven. Op 8-jarige leeftijd kende ik de musical "My Fair Lady" helemaal uit mijn hoofd. Ik speelde piano, danste, en zong in een koor... Feesten & uitgaan vond ik geweldig als ik maar kon dansen. Maar voordat ik de dansvloer op durfde, duurde wel even, wie gaat ermee?"

Waarom was het dan geen sprookje?

"Wat ik nooit zal vergeten is een bruiloft van een collegaatje. Alle familieleden, collega’s en vrienden zaten aan hun eigen tafel en het feest kwam maar langzaam op gang. Andere collega’s die vroegtijdig op hun horloge keken of ze met goed fatsoen naar huis konden gaan, bezorgden mij een steen in mijn maag. Dat arme bruidspaar had jaren gespaard én al hun tijd en energie in deze “dag van hun leven gestopt”, waarom voelde het dan niet als een sprookje?"

Creatief & organiseren

"Vanaf dat moment ging ik zelf feesten & teambuilding concepten bedenken en organiseren met als doel om de gasten met een onvergetelijke ervaring en het WOW-gevoel naar huis te laten gaan. Zowel privé als zakelijk."

Internationaal

"Na mijn opleiding HEAO-CE woonde ik in Brussel, Frankrijk en Amerika, waar ik ook een opleiding volgde tot fotograaf en stond ik een tevens aantal jaren voor de klas.

Paul Rémon

Van uitvinder naar zanger

"Toen ik als kind besefte dat je niet zomaar uitvinder kon worden, ging ik voor mijn andere droom: mensen vermaken als zanger en toetsenist. Hiermee verdiende ik al snel mijn brood.

Lampen t.w.v. een luxe auto

"Studerend aan de MTS en later de HTS groeide ook mijn passie voor techniek. Toen de eerste computer gestuurde concertverlichting op de markt kwam, verruilde ik mijn keyboard voor mijn eerste computer gestuurde lichtshow van welgeteld 4 lampen incl. besturing.
De kosten? Gelijk aan die van een luxe auto!

Licht Choreograaf

Voor deze lichtshow ontwikkelde ik een innovatief lichtbesturingssysteem wat het onmogelijke, mogelijk maakte in de lichttechniek "ShowSync". Dit is een systeem waarbij voorafgaand aan een show voor elk liedje een lichtchoreografie wordt ontworpen. Tijdens de uitvoering wordt deze lichtchoreografie, dus de instellingen, kleuren, intensiteit en bewegingen van het licht, naadloos op de muziek afgespeeld. Hiermee kwam mijn kinderdroom uit en was ik stiekem toch uitvinder."

Snel & compleet

"Al snel droomde ik ervan om de grootste “one man show” ter wereld te creëren. Zo gezegd, zo gedaan en al snel groeide de show uit tot een indrukwekkende lichtshow met wel 100 lampen. Met een hoogte van 2 verdiepingen en een breedte van 10 meter werd dit concept perfect inzetbaar voor allerlei soorten feesten. Met een opbouwtijd van 6 uur, zetten we nu in een dag een compleet feest neer."

Verhalen & componeren

"Intussen merkte ik dat ik ook behoorlijk creatief was en kreeg ik de kans om de verhalen voor musicals te schrijven waarvoor ik ook de muziek componeerde in mijn eigen geluidsstudio."

Tijd- & geldbesparing

"Al snel merkte ik dat ik met mijn verhalen de juiste snaar wist te raken. De combinatie van creativiteit, muzikaliteit & technische kennis bleek niet zo vaak voor te komen. Voor onze klanten zorgt het echter voor een enorme tijd- en geldbesparing bij onze producties."

Storytelling

Goede verhalen verrassen ons. Ze vertellen over interessante personen. Ze zetten ons aan het denken, helpen ons herinneren en ze raken ons.

Onderzoek wijst uit dat 78% van de marketing/communicatie specialisten vinden dat verhalen dé toekomst van marketing zijn. Feit is, dat niemand zich iets aantrekt van onze marketing doelstellingen, maar dat iedereen houdt van een goed verhaal. Bedrijven die een goed verhaal kunnen vertellen, hebben een grote voorsprong.

Wij helpen bedrijven graag hun verhaal te vertellen om ervoor te zorgen dat:
* klanten er graag bij horen
* teamleden van het bedrijf gaan houden
* het bedrijf opvalt ten opzichte van de concurrentie.

Storytelling doen we door het vertellen van jouw verhaal door:
* corporate events
* team events
* video.

Waarom Excitement Events?

Meer dan 25 jaar ervaring met het creëren van verrassende evenementen en teambuilding concepten en foto- en videoproducties.

Wij helpen onze partners:
* tijd en kosten besparen
* genieten van hun evenement/themabuilding
* aan een duidelijk beeld vooraf van de kosten.

Daarnaast trainen we event managers, schrijven we een boek voor de evenementenbranche en interviewen we graag experts uit de branche.

Duurzaamheid

Samen zorgen voor een betere wereld. Alle producties van Excitement Events worden klimaat neutraal gemaakt door ondersteuning van het Biogasproject in Cambodja. Buiten de reductie van broeikasgassen, genereert het Biogasproject ook werkgelegenheid en zorgt het voor een schonere en gezondere omgeving voor de bevolking.