Gedragsverandering teweeg brengen!

Een Gezongen Videoclip produceren is een zeer originele en uiterst effectieve teambuilding. In het gehele traject staat zowel het team centraal als ook het publiek van het filmpje.

De vragen die beantwoord moeten worden zijn daarom erg divers en zet het team aan het denken:
- Wie heeft welk talent?
- Hoe kunnen we effectief en efficiënt samenwerken?
- Wat zijn de sterke en zwakke kanten van mijn collega's?
- Hoe vullen we elkaar aan?

Maar ook:
- Hoe willen we het het team of het bedrijf presenteren?
- Welke boodschap willen we overbrengen?

Door het speelse en muzikale karakter heeft een Gezongen Videoclip veel meer impact op de kijker dan wanneer je dezelfde informatie probeert over te brengen in bijvoorbeeld een presentatie.

Wat levert teambuilding, Gezongen Videoclip op?

Met de opnames en de voorbereidingen van een Gezongen Videoclip bereik je:
  • Versterking saamhorigheid tussen de teamleden
  • Versterking van het onderlinge begrip en respect
  • Gedragsverandering
Met het filmpje bereik je:
  • Aantrekken van nieuwe werknemers
  • Imago versterking
  • Gedragsverandering / cultuurverandering
  • Speelse vorm van informatie verschaffing instructiefilmpje -> gedragsverandering


Neem contact op voor meer info

Bel ons op +31 (0)2 42 60 02 34 of mail naar info@excitementevents.nl

Wereld Veiligheid Dag

Wereld Veiligheidsdag is een initiatief van de ILO en wordt op 28 april gehouden. Deze International Labour Organisation promoot wereldwijd preventie van werkongevallen in bedrijven. Wereld Veiligheidsdag wordt zowel door TOTAL als door ZR gezien als een moment om even de puntjes op de ‘i’ te zetten op gebied van bedrijfsveiligheidsgebied en willen we het risicobewustzijn bij werknemers en leidinggevenden nog eens een extra boost geven. Naast de verschillende informatiebijeenkomsten waarbij veiligheid aan de orde komt, willen we veiligheid tijdens deze Wereld Veiligheids Dag op een ludieke en muzikale manier onder de aandacht brengen van ZR medewerkers en contractoren. Met de gezongen videoclip die de ZR band binnenkort met “Petra & Paul” gaan opnemen, willen we zowel het team als de kijker van de videoclip op een inspirerende manier meenemen in de wereld van veiligheid binnen Zeeland Refinery. Onze band gaat zelfs de orkestband zelf inspelen, hoe leuk is dat?!

Jacqueline Schenk

Fantastisch!

Voor de invulling van een vrijgezellenfeest hebben we contact gezocht met Petra. We wilden graag een videoclip bij het nummer "Everybody" in Halloween sfeer. Petra stond open voor al onze ideeën. Het werd een dag om nooit te vergeten. Met het regisseertalent van Petra en onze inzet is de videoclip echt helemaal geslaagd.

Tijdens de bruiloft hebben we de videoclip aan alle gasten laten zien. Iedereen vond de videoclip geweldig!

Gerrie van Hassel - Hendrixks, Lerares
Fontys Pabo 's-Hertogenbosch

Wat is een Gezongen Videoclip?

Met je team een professionele en vooral persoonlijke videoclip produceren. Geweldig voor de saamhorigheid maar zeker ook dé ultieme mogelijkheid om een gedragsverandering teweeg te brengen.

Persoonlijke tekst

De teambuilding heeft nog meer effect doordat uw team het liedje zelf opneemt in een professionele studio. U kunt kiezen voor de originele tekst van een liedje of een eigen tekst op een nummer maken. Deze nieuwe tekst kan dan slaan op de filosofie, speerpunten, visie of uitstraling van het bedrijf. Tijdens de beeldopname, playbackt uw team dus de eigen stemmen. Alles draait om goede voorbereiding en de juiste timing.

Verschil met een lipdub

Het verschil met een lipdub is dat in dit geval op meerdere locaties gefilmd kan worden. Een lipdub wordt in één take opgenomen door één camera, terwijl een videoclip uit meerdere takes bestaat en door één of meerdere camera's wordt opgenomen. Zo kunnen verschillende teams op hun eigen locatie gefilmd worden, waarna alles in één verhaal wordt verwerkt. Wat de boodschap van het bedrijf versterkt.

Opnamedag

Vanaf de voorbereiding tot en met de opname: alles valt of staat met goede samenwerking. De opnames laten niet alleen het bedrijf zien, maar ook het team dat erachter zit!

Eerst de rollen bepalen en inzingen tijdens een professionele zangworkshop. Daarna de scenes opbouwen en met je team aan de slag om er een creatieve invulling aan te geven. Na de repetities omkleden en gezamenlijk de doorloop oefenen voor de videoclip opnames. Nog een laatste generale en dan the final countdown! Maar geen vrees, er kunnen net zoveel takes gemaakt worden!

Gratis adviesgesprek

We zorgen voor een succesvolle Gezongen Videoclip voor jouw bedrijf! Graag brengen we tijdens een persoonlijk gesprek de doelen en wensen van jouw bedrijf in kaart. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Wil jij weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem nu contact op en maak een afspraak voor een gratis kennismakings- en adviesgesprek.

Neem direct contact op!