Een verrassende combinatie

Feest Initio is ideaal als u verzekerd wilt zijn van een innovatief feestconcept bestaande uit entertainment en techniek waarbij alle facetten nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Dit succesvolle concept is snel neer te zetten in een evenementenlocatie, sporthal of uw eigen bedrijfshal.

  • In 10 minuten geregeld
  • Verrassende beleving
  • Waardering
  • Ontzorging
  • Snel leverbaar

Offerte voor Feest Initio?

Bel ons op +31 (0)2 42 60 02 34 of mail naar info@excitementevents.nl

Een aanrader! Het team stond dag en nacht voor ons klaar

Excitement events bleek in staat om op zeer korte termijn - het was oktober en het relatie evenement moest immers begin januari in Düsseldorf worden gerealiseerd - een grootschalig fantastisch evenement neer te zetten, op een goede locatie, inclusief goede catering, fantasierijk entertainment & met veel sfeer. Onze gasten vonden het feest geweldig en we hadden bijzonder veel plezier met elkaar; er ontstond een mooie sfeer, iets wat ons vanaf het begin bij de organisatie van het evenement voor ogen stond.

Het enthousiasme en professionalisme van Excitement Events, en de plezierige samenwerking, waarbij het team dag en nacht voor ons klaar stond om alle belangrijke grote en kleine details voor ons naar tevredenheid in te vullen, is ons heel goed bevallen. Een echte aanrader!”

Annette de la Rie, Office Manager
PF Concept International

Boven verwachting hoge opkomst

Excitement Events organiseerde voor ons een super leuk feest ter ere van ons 10 jarig bestaan. Met het volste vertrouwen hebben we de voorbereidingen aan Petra overgelaten en ze kwam met ontzettend leuke en creatieve ideeën. Wij hebben ontzettend genoten van de avond en hadden een boven verwachting hoge opkomst. Kortom, een absolute aanrader!

Rianne in 't Hout, Quality Assurance Officer
Stork Railway Services


Een verrassend feestconcept

Feest Initio Excitement Events

Levende techniek en live entertainment perfect op elkaar afgestemd voor feesten van topkwaliteit!

Inclusief

Live Entertainment en/of DJ

Podium
Lichtshow
Geluidsinstallatie
***
Regie
Event Management

Bonus

Bedrijfs "TOP 25"

Geinteresseerd in uw eigen Feest Initio?

Wij helpen u graag om uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Kom dit feestconcept live beleven in ons Experience Centre in Vught.

Gratis Offerte