Excitement Events Academy

Word expert in het creëren van Winstgevende & Onvergetelijke evenementen!

Wij hebben als doel alle bedrijfsevenementen winstgevend & onvergetelijk te maken. Door de opkomst van HBO-opleidingen op het gebied van Event Management, wordt er al een goede basis geboden voor event managers. Maar wij gaan nog een stap verder.

Marketing & Communicatiemanagers & Event Managers leren wij graag de kneepjes van het vak. Met 25-jaar ervaring hebben wij namelijk een geheel eigen kijk op succesvolle evenementen.

Dit heeft in de loop van de jaren geleid tot onze eigen Excitement Events Academy. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies, lezingen, seminars & trainingen.


Consultancy 1:1

Event Consultancy

Bent u een Marketing- of Communicatiemanager die zijn eigen evenement gaat organiseren? Weet u wel welke stappen u moet nemen, maar heeft u geen idee hoe u ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is, dat u de juiste partijen inschakelt, de juiste prijzen betaald, dat u innovatief en creatief bezig bent? U wilt dat uw evenement een daverend succes wordt maar hoe doet u dat?

Wij adviseren u graag hoe u te werk kunt gaan en hoe u na het evenement de complimenten van uw collega's in ontvangst kunt nemen voor een evenement waar nog lang over gepraat gaat worden!

Show Consultancy

Heeft u als ondernemer/bedrijf uw eigen show ontwikkeld en wilt u graag professionele feedback? De impact van de show zit hem in de details! Wij komen kijken en geven u feedback voor een succesvolle & onvergetelijke show.


Seminars

"De Kracht van evenementen"

Kunt u het zich veroorloven om geen events in te zetten om uw doelen te behalen? Of om events zonder doelen te organiseren? Wat is een event planning en waarom is deze onmisbaar? Hoe maakt u een event planning en hoe voert u deze uit? U leert er alles over tijdens dit seminar.


Masterclasses (1/2 dag)

"Hoe creëer je de WOW-factor bij jouw evenementen?"

Een evenement organiseren kan iedereen! En dat doet u toch even tussendoor? Dat klopt als u niet op de details let en u gewoon een leuk feestje wilt geven. Wilt u echter dat de gasten dat WOW-gevoel overhouden aan uw evenement en over jaren nog steeds over uw evenement praten, kom dan naar deze masterclass!

"Onbewuste beleving bij evenementen"

Beleving is iets bijzonders. Niet iedereen heeft dezelfde beleving bij een evenement. En dan hebben we nog bewust en onbewust. Slechts 5% van wat we beleven is bewust, 95% onbewust. De onbewuste beleving prikkelen is daarom nog veel belangrijker dan de bewuste. Wat komt hierbij kijken? Wordt expert op het vlak van onbewuste beleving bij uw evenement.

"Grip op techniek bij evenementen"

Tijdens uw evenement de juiste technische middelen inzetten voor een optimale beleving? Technische mogelijkheden & beperkingen van een situatie of locatie vooraf signaleren en op de juiste manier hierop inspelen? Een betere gesprekspartner worden voor uw (technische) samenwerkingspartners?

Show Producer Paul Rémon geeft u simpele vuistregels waardoor u meer grip krijgt op techniek bij evenementen. In zijn show productiehuis in Vught brengt Paul met praktische voorbeelden en in begrijpelijke taal de mogelijkheden van licht, geluid en beeld tot leven.

De training "Grip op techniek" is voor iedereen, die op een aansprekende en praktische manier inzicht wil krijgen in het optimaal inzetten van techniek.


Trainingen (2 dagen)

"Hoe creëer je de WOW-factor bij jouw evenementen?"

Naast de ingrediënten van de Masterclass gaan we bij de training een stapje verder. U gaat zelf aan de slag en produceert uw eigen evenement. Door te doen krijg u nog meer inzichten waardoor u er helemaal klaar voor bent om externe partijen op een professionele manier aan te sturen. Deze kennis wordt erg gewaardeerd omdat het zorgt voor betere en duidelijkere wensen overzicht en aansturing en optimale inzet van de mogelijkheden.

"Meester in techniek bij evenementen"

Naast de ingrediënten van de Masterclass gaan we bij de training een stapje verder. U gaat zelf aan de slag met techniek en produceert u, uw eigen show/evenement op technische gebied. Door te doen krijgt u nog meer inzichten waardoor u er helemaal klaar voor bent om externe technische partijen op een professionele manier aan te sturen. Deze kennis wordt erg gewaardeerd door technische partijen omdat het zorgt voor betere en duidelijkere wensen overzicht en aansturing en optimale inzet van technische mogelijkheden.

De Masterclasses & Trainingen zijn individueel of in-company te boeken. De locatie hangt af van de inhoud van de training.